Păi, ce facem, Edi? Selecționerul și-a arătat dragostea pentru țară dar a comis o 'gafă' 

edward iordanescu Echipa Nationala Romania Tricolor Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Decembrie 2023, 12:36
Data actualizarii: Sambata 02 Decembrie 2023, 12:38

România își va afla adversarele de la EURO 2024 în urma tragerii la sorți care va avea loc la Hamburg, sâmbătă. Evenimentul va fi transmis ÎN DIRECT de PRO TV și VOYO, de la ora 19:20.

Campionatul European din Germania se vede în exclusivitate, în vara anului următor, pe PRO TV, PRO Arena și VOYO. Reprezentanții României au zburat spre Hamburg vineri seară, pentru a participa la tragerea la sorți. Edward Iordănescu a fost însoțit de Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, și de Mihai Stoichiță, directorul tehnic. 

Tehnicianul a susținut și o ședință foto oficială pentru UEFA, în care s-a pozat alături de trofeul EURO 2024, dar și cu mingea oficială, "Fussballiebe". Iordănescu a postat câteva fotografii de la ședința foto pe contul personal de Facebook însă a comis o gafă des întâlnită. 

Selecționerul a postat în descrierea fotografiilor trei inimi în culorile tricolorului, însă a greșit ordinea culorilor. Edward Iordănescu a pus inimile astfel: roșu, galben și albastru. Ordinea corectă a culorilor de pe tricolor este albastru, galben și roșu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!