"Nu vreau sa cadem in penibil!" Dezvaluirile lui Piturca despre jucatorul pe care incearca sa-l aduca cu disperare la nationala

"Nu vreau sa cadem in penibil!" Dezvaluirile lui Piturca despre jucatorul pe care incearca sa-l aduca cu disperare la nationala

Burleanu a fost dupa el la Roma, Piturca nu stie ce sa mai faca sa-l convinga sa zica DA, dar jucatorul nu vrea sa auda de nationala Romaniei.

Radu Stefan nu pare sa isi doreasca sa revina la nationala. Piturca a dezvaluit ce a vorbit Burleanu cu el si ce s-a intamplat dupa discutie:

”Am decis impreuna cu Razvan Burleanu sa mearga el sa discute cu Radu stefan. Fiind nou, presedinte la FRF, sa mearga sa vorbeasca cu Radu. Deocamdata nu e niciun raspuns. Din cte simt eu, nu cred ca isi doreste sa vina. Daca n-ar fi o solutie, nu as fi fost de acord sa mearga presedintele sa discute cu el. E o solutie foarte buna. Eu am incercat pe toate caile o rezolvare a lucrurilor cu Radu. Nu vreau sa cadem in penibil. Nu am nici cel mai mic orgoliu in ceea ce-l priveste pe Radu Stefan. Eu am crezut ca va avea efect discutia presedintelui. Eu cu Radu o sa mai discut. E baiat de grup, dar nu vrea sa vina.", a spus Piturca la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă privind împuşcarea ursului Arthur. Legea ar putea fi schimbată după cazul dezvăluit de Ştirile PRO TV
BRAT
Modifică setările cookies