Piturca pune presiune pe Hagi: "Baga-l pe Ianis in teren!" Selectionerul, gata sa-l cheme pe micul Rege la nationala

Piturca pune presiune pe Hagi: "Baga-l pe Ianis in teren!" Selectionerul, gata sa-l cheme pe micul Rege la nationala

►Sport.ro prezinta: Debutul lui Benny in Glory, vineri 21:00! De la 22:00, debutul lui Arnold in WWE: Hasta la wrestling, baby!

Ianis Hagi e viitorul nationalei, dar in scurt timp va deveni si prezentul ei! Victor Piturca a anuntat ca pune presiune des pe Gica Hagi ca Ianis sa fie promovat in prima echipa de la Viitorul. Ianis are 15 ani, varsta la care tatal sau a debutat in prima liga. 

Piturca: Ii zic tot timpul, 10-15 minute trebuie introdus in echipa

Hagi: Fizic trebuie sa progreseze putin, sa alerge mai mult, sa participe mai mult in joc, el risca foarte mult. Va creste cand va participa mai mult in joc.

Piturca: Fizic nu e de prima liga, dar tehnic, tactic, e extraordinar. Cand vine mingea la el se deplaseaza foarte bine, paseaza cu o repeziciune formidabila. El poate sa castige in 10 minute un meci. Nu ai nimic de pierdut, chiar daca o sa retrogradezi - eu nu cred ca vei retrograda pentru ca echipa a avut momente formidabile.

Hagi: Ianis are doua calitati foarte bune: viziune in teren si tehnica buna cu ambele picioare. El in momentul de fata se dezvolta mult fizic, in ultimii doi ani a crescut 20 de cm. Are 1.72, trebuie avuta grija in urmatoarele lui, dar il vom creste si o sa apara pe prima scena la fel ca ceilalti copii. 

Sursa: Digi

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor în care românii vaccinați pot călători fără nicio restricție. România nu primește turiști din Anglia sau SUA
BRAT
Modifică setările cookies