"Nu avem un star precum Hagi, dar avem o echipa!" Cum compara Chiriches actuala nationala a Romaniei cu Generatia de Aur intr-un interviu pentru FIFA

"Nu avem un star precum Hagi, dar avem o echipa!" Cum compara Chiriches actuala nationala a Romaniei cu Generatia de Aur intr-un interviu pentru FIFA

"Toata Romania vede Romania!" UEFA EURO 2016™ se vede in DIRECT la ProTV!

Vlad Chiriches a vorbit pentru FIFA despre primele meciuri ale nationalei pe care le-a vazut la TV, a comparat actuala generatie a Romaniei cu cea  alui Hagi si explica de ce crede in sansele nationalei in grupa de la Euro 2016.

"Imi aduc aminte foarte bine turneul final din 1998. Pe cel din 1994 l-am vazut mai tarziu, inregistrat, dar pentru mine mondialul din Franta a fost live, l-am vazut la TV. Aveam o echipa buna si am obtinut niste rezultate bune. Imi aduc aminte cum au aparut in meciul cu Tunisia, cu parul vopsit."

"Va fi special pentru noi sa deschidem turneul. E un moment unic in viata. Cand am debutat la nationala, eram la un club care nu se afla la varful clasamentului (n.r. Pandurii), asa ca a fost ceva incredibil. Apoi, dupa ce m-am dus la Steaua, era normal sa ma duc la nationala. Dar debutul meu a fost ceva incredibil"

"Inainte, Romania avea mai multa calitate, toti jucatorii evoluau pentru echipe mari si o faceau bine. Acum cea mai mare putere a noastra este grupul. Suntem uniti, asta ne caracterizeaza. Nu avem un star precum Hagi, dar avem o echipa!"

"Franta este clar cea mai buna echipa din Grupa de la Euro, dupa care noi, Elvetia si Albania suntem la acelasi nivel. O sa fie greu, dar ne vom lupta. Cu totii ne vom lupta sa ne autodepasim cand vom fi sub presiune", spune Chiriches pentru FIFA.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiţă: „Cred că situaţia intră într-o perioadă de control din punct de vedere epidemiologic”
BRAT
Modifică setările cookies