VIDEO EXCLUSIV ”Nu a început deloc cu stângul”. Dragomir îl apără pe Edi Iordănescu și aruncă vina pe jucători

Edi Iordănescu nu a câștigat până acum pe banca echipei naționale, după primele două meciuri. Naționala a pierdut meciul cu Grecia, scor 0-1, și a remizat cu Israel, scor 2-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 11:34
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 12:01

Selecționerul este apărat de Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, care dă vina pe fotbaliști pentru rezultatele cu Grecia și Israel.

Edi Iordănescu, apărat de Dumitru Dragomir: ”Nu a început deloc cu stângul”

„Toată lumea spune că a început cu stângul. Nu, nu a început deloc cu stângul. Foarte bine a făcut! Sunt 2-3 care nu au ce să caute pe la echipa națională, nu le dau nume pentru că nu vreau să le stric bucuria de fotbaliști. 

  • Edi Iordănescu

Trebuie să se lege jocul! Jocul se leagă dacă ai jucători de forță, de viteză și cu inteligență. Au fost și la noi câțiva. Ăștia se nasc! 

Dacă nici nu scoate de la adversar, dacă nici nu fuge, cum să ai rezultate, băi, nene?! Știți de ce suferim în fotbalul românesc? De viteză, forță, și tehnică”, a spus Dumitru Dragomir, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Nations League, care poate permite României să aibă un traseu mai ușor pentru Campionatul European, va debuta pe 4 iunie. România se va deplasa în Muntenegru pentru primul meci, iar trei zile mai târziu va juca în Bosnia

Programul României în Nations League:

4 iunie: Muntenegru - România

7 iunie: Bosnia-Herțegovina - România

11 iunie: România - Finlanda

14 iunie: România - Muntenegru

23 septembrie: Finlanda - România

26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina

Edi Iordănescu, concluzii după Israel - România 2-2

”Sunt dezamăgit că mi-aș fi dorit mai mult, mi-aș fi dorit mai mult pentru încrederea echipei, pentru moral. 

Mi-aș fi dorit să îi cunosc mai bine pe jucători, au fost jucători pe care efectiv i-am văzut când au venit și i-am văzut când au plecat spre aeroport, că au stat în cameră, prima mâncare la ușă, nu am avut interacțiune cu ei.

În fiecare zi pregăteam antrenamentul, a doua zi dimineață trebuia să schimbăm totul pentru că se modifica numărul de jucători, nu mai aveam jucători care să acopere pozițiile”, a spus Edi Iordănescu, după meciul cu Israel.

VIDEO - Declarațiile lui Edi Iordănescu după Israel - România 2-2

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!