Nationala

NORVEGIA - ROMANIA, VINERI 21:45 LA PRO TV | Echipa testata de Contra cu o zi inaintea meciului de la Olso! Surprize mari in alcatuirea primului 11

Romania joaca vineri, de la 21:45, IN DIRECT la ProTV, cel de-al treilea meci din preliminariile pentru calificarea la EURO 2020. Nationala lui Contra joaca vineri la Oslo si luni la Valletta, in Malta!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2019, 17:32
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2019, 17:43

Romania intalneste Norvegia in cel de-al treilea meci din campania de calificare la EURO 2020. Echipa nationala va juca vineri seara, de la 21:45, IN DIRECT la ProTV si LIVE TEXT pe www.sport.ro, la Oslo. Ulterior, prima reprezentativa se va deplasa in Malta, unde va juca luni seara, de la aceeasi ora!

Echipa testata de Contra cu o zi inaintea meciului Norvegia - Romania

Cosmin Contra are deja o idee de echipa pentru meciul din Norvegia. Potrivit trimisului ProTV si www.sport.ro la Oslo, el a testat o echipa cu Deac, Keseru, Grozav si Tucudean in atac!

Echipa probabila: Tatarusanu - Chipciu, Sapunaru, Grigore, Bancu - Marin, Stanciu - Deac, Keseru, Grozav - Tucudean

Contra: "Nu ma tem de un jucator, ci de toata echipa"


Cosmin Contra, selectionerul nationalei Romaniei, a vorbit in cadrul unei conferinte de presa.

"In general nu ma tem de nicio echipa, nici de vreun jucator anume. In fiecare echipa sunt jucatori care te pot pune in dificultate. Forta Norvegiei sta in grup. Au jucatori dezechilibranti precum Odegaard, King, Elyounoussi, Johnsen. Este o formatie cu jucatori tineri, care joaca foarte bine pe contre.

Jocul Norvegiei s-a schimbat de la venirea lui Lars Lagerback, el a adus un plus de experienta. Au castigat si grupa din Nations League", a spus Contra.

Contra: "Norvegia si Suedia se aseamana ca stil de joc


Contra mai spune ca Norvegia si Suedia "sunt trase la indigo".

"Au cam acelasi stil de joc, sunt echipe trase la indigo, dar in echipa Norvegiei sun tjucatori cu o viteza in plus pe faza de atac, mai ales extremele, plus King. Sper sa nu mai facem greselile pe care le-am facut in prima rerpiza a meciului cu Suedia", a mai spus selectionerul.

Modifică setările cookies