3 2017 20:31

"Neuer" al Stelei a impresionat cu jongleriile sale! Are clauza 30 de milioane: "Vreau sa ajung la Bayern!" VIDEO

Pustii de zeci de milioane ai stelistilor n-au gusturi proaste. Man viseaza sa joace cu Ronaldo la Real. Tanarul portar, Andrei Vlad nu vrea sa mai fie rezerva lui Nita, ci a lui Neuer, la Bayern.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Andrei Vlad n-are loc in poarta stelistilor si ar urca in atac. Stie cu mingea si o arata la nationala de juniori. Tanarul portar al stelistilor e la fel de tehnic ca Morutan.

"Am clauza de 30 de milioane de euro. Eu cred ca e foarte mult, n-am demonstrat inca, dar sper sa ajung la acest pret. Favorita mea este Bayern Munchen si mi-as dori foarte mult sa ajung acolo", spune Vlad.

 Vedeta nationalei de juniori e Vlad Dragomir de la Arsenal. Ozil si Budescu sunt idolii pustiului pe care englezii il intreaba zilnic de Dracula.

"Stiu si ei povestea, vorbesc mereu despre asta, mie-mi spun Vlad the Lad, nu stiu de ce sau Vladimir dar tot nu inteleg de ce", spune Dragomir.2 comentarii
  • 4 2017
    Ursu Ai fcsb poate,invatati sa respectati legile,steaua ezte in liga a4 .a nu se confunda un wc ,cu un fotoliu...
  • 3 2017
    burak o sa ajung fix un nimeni, a plecat de la Craiova unde incepuse sa fie introdus titular pt a fi o rezerva pe bani multi, mentalitatea jucatorilor romani....
Străinii noştri, partea a II-a. Radu, primul pacient cu autism recuperat în România. Medicii nu îi dăduseră vreo şansă
BRAT