Romania U21 Danemarca U21 romania u21 danemarca u21 Nationala

Ne gandim deja la locul 2 dupa un singur meci? Reactie din tabara nationalei imediat dupa esecul cu Danemarca: "E o strategie la care ne gandim!"

DANEMARCA U21 - ROMANIA U21 | VIDEO REZUMAT

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Septembrie 2019, 22:18
Data actualizarii: Marti 10 Septembrie 2019, 22:25

Romania U21 a inceput cu stangul campania de calificare la Campionatul European U21. Echipa lui Radoi a pierdut partida cu Danemarca, scor 1-2.

Vlad Munteanu, managerul loturilor de juniori din cadrul FRF, si-ar fi dorit ca Florinel Coman sa marcheze din penalty la ultima faza a meciului nu doar pentru a obtine o remiza, ci si pentru a obtine un rezultat pe care noul lot al lui Radoi sa-si cladeasca increderea.

Munteanu spune ca pentru Romania exista si varianta locului secund in grupa. Cel mai bun loc 2 al preliminariilor merge la EURO.

"Am avut un inceput ezitant. Imi pare rau de Coman ca a ratat penalty-ul pentru ca este un jucator extraordinar. Imi pare rau de inceputul meciului, dar avem jucatori buni si putem bate Danemarca acasa. La un moment dat te astepti sa vina si aceasta infrangere. Imi doream sa incepem bine aceasta campanie din punct de vedere al rezultatului pentru ca rezultatele iti dau incredere. Daca reuseam sa marcam din acel penalty, era un punct prin care reuseam sa crestem acest grup. Cel mai bun loc 2 merge direct la turneul final, e o strategie la care ne gandim. Asta nu inseamna ca nu vom incerca sa castigam grupa", a declarat Vlad Munteanu pentru DigiSport.

Modifică setările cookies