Ne-am indeplinit visul! :) Jucam cu Spania ca la EURO 2020! Meciul de diseara se va disputa cu mingea oficiala de la turneu 

Ne-am indeplinit visul! :) Jucam cu Spania ca la EURO 2020! Meciul de diseara se va disputa cu mingea oficiala de la turneu 

Spania - Romania este in direct azi, de la 21.45, la PRO TV. Toate fazele meciului se vad pe www.sport.ro.

Tricolorii se vor simti ca la EURO 2020 in meciul cu Spania. FRF a anuntat ca jucatorii nationalei vor testa mingea oficiala a Campionatului European din 2020, Uniforia, in aceasta seara.

Stadionul pe care se va disputa meciul este de asemenea unul de lux, Wanda Metropolitano, arena de 240 de milioane de euro si 67.000 de locuri, pe care s-a disputat ultima finala de Champions League, dintre Liverpool si Tottenham. 

De asemenea, meciul de diseara va inregistra o prezenta record de suporteri romani care merg la un meci al nationalei in afara tarii, peste 12.000 de romani si-au cumparat bilete la meci.

"Fiind numita dupa unitatea si euforia pe care o competitie de top la nivelul echipelor nationale poate sa le genereze, mingea Uniforia este astfel conceputa, incat sa celebreze incluziunea pe care turneul final de anul viitor o va inspira de-a lungul si de-a latul continentului. 

Pentru a marca cea de-a 60-a aniversare a UEFA EURO, turneul final din vara anului viitor se va disputa in 12 tari europene, noul format al competitiei reprezentand o sursa de inspiratie pentru mingea oficiala de joc. 

Design-ul Uniforia cuprinde notiunea podurilor ce se intrepatrund, disparitia granitelor dintre tari si diversitatea care va insoti turneul final, totul prin intermediul unei combinatii unice intre arta si fotbal. Aceste elemente au reprezentat punctul de plecare al procesului de realizare a design-ului, care a demarat in 2018", a scris FRF pe site-ul oficial. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies