"N-o sa fie NICIODATA seful meu! Credeam ca Hagi e cu loturile..." Anuntul categoric al lui Piturca

Autor: Sport.ro
Sambata 27 Iulie 2013, 17:11

Dinamo Tbilisi - Steaua LIVE TEXT pe www.sport.ro si m.sport.ro, marti, de la ora 19.00.

Victor Piturca nu concepe sa raspunda in fata altcuiva in afara de presedintele federatiei. Nu e de acord cu masura anuntata de Gica Popescu de a-l numi pe Anghel Iordanescu supervizor al activitatii lotului national in cazul in care va fi sef la FRF din 2014.

"E un lucru bun daca Popescu va fi ales presedinte la FRF, asa cred. In ceea ce priveste numirea lui Iordanescu, ce pot sa spun? Am vazut acum ceva timp ca Gica Hagi se va ocupa de partea tehnica, acum vad ca a aparut varianta Anghel Iordanescu. Poate eu l-as vrea pe Ienei consilier sau director tehnic. Oricum, ar veni in calitate de consilier, nu de sef al meu, asta nu se va intampla. Am un contract bine pus la punct.

Trebuie sa fim sanatosi pana la alegeri, sa vedem atunci cine iese presedinte, cine va fi antrenor la echipa nationala, se pot intampla multe. Suntem in fata unei toamne foarte importante pentru echipa nationala. Cred ca Gica Popescu a facut o greseala spunand aceste lucruri, dar probabil asta e strategia lui, nu ma intereseaza foarte mult. Cu Iordanescu am jucat, am colaborat, e un prieten de-al meu, il respect, insa nu va fi seful meu!", a anuntat Piturca la Sport.ro.

CCR reia dezbaterea pe tema completurilor de trei judecători de la Înalta Curte. Luarea unei decizii, amânata de două ori
BRAT