VIDEO EXCLUSIV ”N-ar avea sens să i se strige 'demisia'”. Edi Iordănescu, apărat după debut

edi iordanescu Emil Sandoi Florin Gardos Romania - Grecia Nationala Edi Iordănescu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Martie 2022, 13:31
Data actualizarii: Sambata 26 Martie 2022, 13:39

România - Grecia 0-1 | Mai mulți fani au cerut demisia la debutul lui Edi Iordănescu pe banca echipei naționale.

Sunt voci care spun că „ținta” fanilor ar fi fost, de fapt, Răzvan Burleanu, care este singurul candidat pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal. Emil Săndoi, antrenorul Chindiei și fostul selecționer U21, îl apără pe Edi Iordănescu.

„E destul de greu să tragem concluzii după un singur meci, să nu uităm că e prima acțiune pe care a avut-o Edi cu echipa națională. Chiar dacă a avut discuții individuale, din punctul ăsta de vedere a fost un prim contact. Ar fi prea devreme ca să tragem niște concluzii. La cele două jocuri pe care le are, cred că Edi vrea să folosească acest sistem de rotație, să le dea tuturor încredere. 

În prima repriză, Grecia a fost mai periculoasă. A doua repriză a fost dominată de noi, cu niște jucători mai creativi pe faza ofensivă”, a spus Emil Săndoi, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Declarațiile lui Edi Iordănescu, după România - Grecia 0-1

Nici Florin Gardoș nu crede că scandările au fost îndreptate către noul selecționer.

„Cel mai bine, ar putea să răspundă la întrebarea asta cineva din peluza sud. M-aș mira să i se strige demisia lui Edi la primul lui meci ca selecționer, n-ar avea sens”, a declarat Florin Gardoș, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO X.

Următorul meci amical al României este contra Israelului, marți, de la ora 20:45, ÎN DIRECT pe Pro X și VOYO.

"E clar că oamenii nu au răbdare și echipa națională suferă de ceva timp. Ești nerăbdător. Cu siguranță a fost un caz izolat și au mai fost astfel de oameni care au apostrofat. Important este că echipa națională are nevoie de sprijinul și de susținerea noastră. Trebquie să-i vedem pe băieți că-și doresc și că vor. 

Pretențiile sunt mari de la noi, însă realitate este cu totul și cu totul alta. Vedem acum care este realitatea fotbalului din România: echipele noastre nu reușesc să meargă în fazele superioare ale competițiilor internaționale. Cam asta e realitatea, vrem sau nu vrem”, a spus Ciprian Marica, la PRO X.

VIDEO - Reacția lui Ciprian Marica, după România - Grecia 0-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!