Mutu poate imbraca din nou tricoul nationalei! Campanie inedita a Federatiei, Banel Nicolita e si el in carti! Anuntul FRF:

Federatia lanseaza o campanie inedita pentru jucatorii care au uitat de fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 17:30
Data actualizarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 20:45

Adi Mutu si Banel Nicolita pot juca din nou pentru nationala Romaniei. Nu pentru cea antrenata de Anghel Iordanescu, ci pentru nationala somerilor. E ideea inedita a Federatiei Romane de Fotbal.

Intr-un comunicat postat pe frf.ro, oficialii Federatiei anunta ca in urmatoarea perioada se vor face selectii pentru nationala jucatorilor care nu au in prezent niciun angajament.

"Federatia Romana de Fotbal cu sprijinul AFAN organizeaza la inceput de an selectii pentru jucatorii romani care nu au in prezent niciun angajament si care au sansa de a face parte din echipa nationala a jucatorilor fara contract."

"Pana pe 23 ianuarie 2015, fotbalistii peste 16 ani care se afla in aceasta situatie se pot inscrie pentru selectiile ce vor avea loc in perioada 26-28 ianuarie 2015, la Centrele de Fotbal Mogosoaia si Buftea, la adresele de mail [email protected] si [email protected] sau la numarul de telefon 021 310 35 40."

"Mai mult de jumatate dintre jucatorii fara angajament care au participat la turneele organizate de FIFPro au semnat la scurt timp contracte cu cluburi profesioniste."

"Lotul de 24 de jucatori ce va fi stabilit in urma selectiei va intra in cantonament la Centrul de Fotbal Buftea, in perioada 1-11 februarie 2015, urmand ca intre 12 si 28 februarie 2015 sa dispute mai multe jocuri de pregatire", se arata in comunicatul de pe frf.ro.

In nationala somerilor ar putea juca: Adi Mutu, Daniel Niculae, Cristi Sapunaru, Mihaita Plesan, Ovidiu Dananae, Emil Dica, Banel Nicolita.

Modifică setările cookies