Multescu l-a facut campion pe Daum. :) "A venit la mine si mi-a multumit dupa meci!" De ce trebuie sa e bucure fanii nationalei

Multescu l-a facut campion pe Daum. :) "A venit la mine si mi-a multumit dupa meci!" De ce trebuie sa e bucure fanii nationalei

Daum are 5 titluri castigate in 3 tari ca antrenor de club. Pentru unul dintre ele trebuie sa-i multumeasca lui Multescu.

Antrenorul Craiovei l-a ajutat pe Daum sa ia titlul in Turcia pe vremea cand actualul selectioner era antrenor la Besiktas, in 95.  Multescu il lauda pe antrenorul german si spune ca acesta va trebui sa demonstreze ca poate face si la nationala ceea ce a facut la cluburile pe care le-a pregatit.

"Este un antrenor cu staif, cu experienta. Chiar l-am ajutat sa castige un campionat, am invins-o pe rivala echipei unde antrena el. A venit dupa meci si mi-a multumit. Oricum o faceam pentru noi, dar s-a potrivit sa beneficieze el. E un antrenor foarte bun, cu rezulate foarte bune. Cel mai important e ca echipele lui joaca. E un antrenor valoros, dar e intr-o tara straina si aici trebuie sa faca o echipa nationala!", a spus Multescu la Dolce.

Citeste si:Christoph Daum
VIDEO PROTVPLUS.RO

”Jaf din bani publici”. Guvernul taie finanțarea de 1 milion de euro pe an pentru Krivoi Rog
BRAT
Modifică setările cookies