Ciprian Tatarusanu Echipa Nationala Florin Prunea Nationala

Momentul care a dus la ruptura dintre Ciprian Tătărușanu și FRF! De ce s-a retras, de fapt, goalkeeper-ul de la națională

Un fost internațional român dezvăluie unde s-a produs ruptura între Tătărușanu și echipa națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Martie 2022, 17:36
Data actualizarii: Marti 15 Martie 2022, 17:39

Florin Prunea a expus momentul de cotitură care l-a determinat pe Ciprian Tătărușanu, fostul portar al naționalei României să-și anunțe retragerea de la prima reprezentativă.

Potrivit fostului internațional, ruptura a apărut după meciul disputat de România cu Belarus, la Ploiești.

Tătărușanu s-a retras de la națională

„Și eu am vorbit cu el (n.r. Ciprian Tătărușanu) și a spus că nu mai poate, că nu mai are motivație. Eu știu de ce nu mai vine, dar nu o să spun. E vorba de ce s-a întâmplat la meciul de la Ploiești (n.r. cu Belarus, scor 5-3) , atunci când a fost rezervă. După acel meci și-a anunțat retragerea.

Ceva nu a fost în regulă, nu a știut nimeni, nu a fost o festivitate de premiere. Nimeni nu a făcut absolut nimic. S-a întâmplat ceva! E un băiat cu personalitate și corect, iar eu nu cred  că se va întoarce la echipa națională”, a spus Florin Prunea, potrivit ProSport.

Ciprian Tătărușanu (36 ani) și-a anunțat retragerea de la echipa națională în luna noiembrie a anului 2020.

„Tătă” a jucat în nouă meciuri pentru AC Milan în acest sezon. Transferat pe 11 septembrie 2020, de la Olympique Lyon, în schimbul sumei de un milion de euro, portarul român a avut prestații solide în poarta italienilor, însă a fost folosit doar în momentul în care portarul titular, Maginan, a avut probleme. 

Modifică setările cookies