24 2016 20:29

Misiunea imposibila a lui Iordanescu pentru Euro 2016. Asta este ultimul obstacol inaintea celui mai important moment din 2016

Tata Puiu are o misiune imposibila: sa-i adune pe fotbalisti pentru Euro! Florin Andone termina sezonul in Spania cu doar 5 zile inaintea meciului cu Franta! Torje, Stancu sau Keseru vin si ei tarziu la nationala.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie, Israel - Romania! Marti, 27 martie, Romania - Suedia!

Inainte de euro, Iordanescu a aranjat un cantonament de doua saptamani, intr-o statiune de lux din Alpi! La jumatatea lui mai, Iordanescu ii va avea la nationala doar pe fotbalistii din liga intai. Ca si in Turcia.

Keseru, Moti si Prepelita termina campionatul in Bulgaria abia pe 29 mai. Stancu si Torje - cu o saptamana mai devreme! Andone vine cel mai tarziu la nationala. Liga a doua spaniola se incheie pe 5 iunie, cu 5 zile inaintea meciului de deschidere de la euro - Romania-Franta!
  
"Mandru! Foarte mandru ca sunt roman! Foarte mandru ca pot imbraca tricoul nationalei! Si sper ca pentru multi ani inainte sa-l pot imbraca", spune Florin Andone.
 2 comentarii
  • 24 2016
    om bun RESPECT FLORIN ANDONE!!!!! UN CARACTER DE NOTA 10!!!! STEFAN RADU DE LA,LATZIO AI DE INVATAT MULTE DE LA ACEST BAIAT!!...
  • 25 2016
    JJ Radu stefan a fost ignoat de piturca 6-7....radoi chivu au refuzat si ei nationala dupa un timp tot datorita lui....
  • 24 2016
    vio sa ameninte cluburile cu ale federatiei comisii poate ii trimit aia cand vrea hoasca...
Un val de aer polar aduce din nou ninsori în toată Europa. În România vor fi -9 grade
BRAT