Nationala

Mirel Rădoi poate da lovitura! Gigantul care este gata să demită un antrenor dorit de Real pentru a-i face loc selecționerului

Mirel Rădoi vrea să plece de la echipa națională.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 26 Octombrie 2021, 08:03
Data actualizarii: Marti 26 Octombrie 2021, 08:08

Fostul mijlocaș este gata să antreneze o echipă de club, după trei ani petrecuți în interiorul FRF. Mirel Rădoi poate pleca cu capul sus de la națională, având șansa să califice România la baraj, dacă va obține maximum de puncte din dubla cu Islanda și Liechtenstein.

Deși s-a scris că acesta este văzut de Gigi Becali drept o alternativă în cazul în care Edward Iordănescu va pleca, Mirel Rădoi are o altă opțiune. Al Hilal este pe urmele actualului selecționer.

Unde poate ajunge Mirel Rădoi

Conform Playsport, Al Hilal dorește să îl demită pe Leonardo Jardim, antrenor dorit de Real Madrid în 2018, pentr a-i face loc lui Rădoi. Acesta mai are contract cu Al Hilal până la finalul sezonului, însă despărțirea ar putea veni mult mai repede.

Am spus destul de clar că nu voi mai continua, dar ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situația mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea Federației să vină cu un contract. Dacă s-ar prelungi ar trebui să fie cu acordul meu. Îmi vine greu să cred că vreți să mai fiu aici după ce în tur nu mă mai voia nimeni. Nu are rost să mai discutăm. Mă știți. Dacă am zis așa, așa rămâne. Nu mă interesează.

Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră.

Eu am contract până în noiembrie, mai departe este treaba Federației. Oferte au fost până acum și le-am refuzat. Din punctul ăsta de vedere vă dau cuvântul meu că nu am niciun contact, nicio ofertă. Nu mă poate întoarce nimic, nici măcar soția. Și dacă Federația ar face o ofertă, nu aș accepta.

E un ciclu care s-a terminat. Federației nu am ce să îi reproșez. Am ezitat la început să vin la echipa națională pentru că aș fi vrut să termin campania pe care am avut-o la tineret. Văzând lucrurile care s-au întâmplat acolo, m-am ambiționat și am acceptat să vin la echipa mare. Am luat echipa la un baraj, o predau la fel pentru că obiectivul este locul întâi sau locul doi”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă de după meciul dintre România și Armenia.

Modifică setările cookies