„Dacă vreți circ, facem circ! Să vină Ivan aici!” Ce s-a întâmplat la conferința de presă a lui Rădoi

România - Armenia este live pe PRO TV și VOYO.RO, luni, de la ora 21:45. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 17:31
Data actualizarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 17:46

Mirel Rădoi a susținut, duminică, o conferință de presă în care a prefațat meciul cu Armenia din preliminariile Campionatului Mondial 2022.

Întrebat dacă este convins că Ivan știa pe cine trebuia să țină la cel de-al doilea gol marcat de Germania, 2-1, Mirel Rădoi a cedat nervos, moment în care i-a solicitat ofițerului de presă să-l invite pe Ivan la conferință.

„Poți să-l aduci pe Ivan? Te rog frumos, adu-l pe Ivan aici. Că facem circ. Dacă circ vrei, facem circ. Am răspuns imediat după meci. Am spus de atunci că Ivan știe că a greșit. Sunt foarte clare aceste lucruri. Întrebați-l pe Ivan și o să vă lămuriți, că după aia o să spuneți că v-am mințit eu.

Dacă voi vreți să-l decapităm, îl decapită. Ați văcut-o și cu Markovic, ați făcut-o și cu Ivan. Probabil următorul o să fie Pușcaș, mâine nu o să marcheze nici Keseru, o să-l decapităm și pe el și așa mai departe”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă dinaintea meciului cu Armenia.

După două minute și-a făcut apariția și Andrei Ivan, care părea total surprins de ipostaza în care a fost pus de selecționer.

„A fost vina mea. Eu trebuia să stau cu Muller. Mi s-a transmis de pe bancă în momentul în care am intrat că eu trebuie să stau să-l marchez”, a explicat Andrei Ivan la conferința de presă.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies