Ce schimbări poate face Rădoi în primul ”11” pentru meciul cu Armenia

Valeriu Răchită este convins că Mirel Rădoi va face modificări în primul ”11” pentru meciul dintre România și Armenia, programat luni, de la 21:45, în direct la PRO TV.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 12:08
Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 12:19

Meciul cu Armenia este decisiv pentru locul doi. Dacă nu vor reuși să câștige, șansele ”tricolorilor” pentru locul doi în Grupa J se vor diminua semnificativ. Răchită crede că Rădoi îl va titulariza pe Alex Mitrița.

„Luni avem un meci extrem de important. Mirel trebuie să îi convingă pe jucători că meciul de aseară e istorie, că au făcut un meci bun, că i-au bătut Germania, o forță, și că mai important este meciul de luni decât cel de aseară. Păcat de accidentarea lui Burcă. 

  • Mirel Rădoi

Eu cred că Mirel va schimba în linia de atac, probabil îl vom vedea pe Mitriță din primul minut, pe Keșeru, care este marcator. Trebuie să ținem pumnii echipei naționale pentru că aseară ne-a dat speranțe”, a spus Răchită, la Ora Exactă în Sport.

  • România, în meciul cu Germania: Niță - Rațiu, Rus, Chiricheș, Burcă, Toșca - Hagi, Stanciu, Marin, Mihăilă - Pușcaș

România a ajuns pe locul patru în Grupa J, cu zece puncte. Macedonia de Nord, care a învins-o cu 4-0 pe Liechtenstein, este pe locul doi, iar Armenia este pe locul trei. Cele două sunt la egalitate, cu câte 12 puncte.

Clasamentul Grupei J:

1. Germania 18p

2. Macedonia de Nord 12p

3. Armenia 12p

4. România 10p

5. Islanda 5p

6. Liechtenstein 1p

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies