Nationala

Mihai Stoica știe de ce Boloni ezită să fie selecționerul României: „E clar că problema e la el”

Ladislau Boloni îi ține pe Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță în suspans. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 20:23
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 00:19

Ladislau Boloni se află în țară pentru a negocia cu Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu preluarea echipei naționale. Chiar dacă au trecut zile bune de când antrenorul a sosit în România, cele două părți nu au făcut anunțul oficial legat de noul selecționer.

Cu toate acestea, au apărut mai multe informații cum că Ladislau Boloni și Răzvan Burleanu cu cad de acord cu privire la partea financiară. FRF îi propune un contract pe doi ani, în urma căruia va încasa 3000.000 de euro anual, în timp ce antrenorul solicită un angajament pe trei ani, cu un venit de 400.000 de euro pe an, din care să fie plătiți și componenții staff-ului său. 

Mihai Stoica a argumentat că un secund din străinătate are alte pretenții față de un antrenor din România. Managerul general al FCSB-ului a dezvăluit că în Vest, un membru din staff-ul tehnic câștigă între 7.000 și 10.000 de euro pe lună.

Mihai Stoica: „E clar că problema este de ordin financiar”

„Ştie unde vine, ştie ce jucători sunt, ştie. Se vorbeşte de 300.000 de euro salariul, dacă vrea cu 5 oameni străini în staff, să presupunem, nu mai sunt 300.000 de euro. Niciun străin nu-ţi vine sub 7-8-10.000 de euro. Acum dacă asta e problema, e clar că e de ordin financiar.

Dacă vine un antrenor român liber, e clar că nu are pretenţii ca Boloni. Am înţeles că 3-4-5.000 sunt salariile la secunzi sau la juniori (n.r. - în străinătate). Dacă a venit la Bucureşti, e o chestie serioasă. Dacă Boloni tergiversează, e clar că problema e la el”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.

Boloni a mai stat pe banca tehnică a tricolorilor între 2000 și 2001. Nancy, Sporting Lisabona, Stade Rennais, Monaco, Al-Jariza Standard Liege, Al-Wanda, Lens, PAOK, Al-Khor, Ittihad, Royal Antwerp, KAA Gent sau Panathinaikos sunt echipele antrenate de tehnician de-a lungul carierei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!