VIDEO FRF nu-l mai așteaptă pe Boloni! Gestul antrenorului care l-a făcut pe Burleanu să apeleze la clasicele variante 

Răzvan Burleanu, evitat de Ladislau Boloni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 16:52
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 16:58

Ladislau Boloni se află în țară pentru a negocia cu Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu preluarea echipei naționale. Chiar dacă au trecut zile bune de când antrenorul a sosit în România, cele două părți nu au făcut anunțul oficial legat de noul selecționer.

Iar conducerea FRF-ului începe să se sature de amânarea lui Boloni. Potrivit Fanatik, antrenorul, care a plecat la Târgu Mureș, nu a răspuns la niciun apel în cursul zilei de marți, 11 ianuarie. Iar acest lucru l-a făcut pe Răzvan Burleanu să caute un plan de rezervă pentru postul de selecționer. 

Conform aceleiași surse, dacă nu va primi un răspuns pozitiv în cel mai scurt timp, președintele Federației Române de Fotbal îi va contacta pe Edi Iordănescu și Adrian Mutu. Astfel, fostul tehnician al FCSB-ului va deveni prima variantă a lui Răzvan Burleanu. Însă, șeful FRF va avea o misiune dificilă. Iordănescu Jr. a anunțat la Ora Exactă în Sport, la PRO X, că are o ofertă concretă din Arabia Saudită, care în mod cert este mai avantajoasă din punct de vedere financiar decât ce poate propune Federația Română de Fotbal. 

„A fost o ofertă din Grecia, de la un club cu care am fost în contact în ultimii trei ani, este o discuție concretă în zona Golfului, am anumite ezitări, anumite lucruri care mă țin în loc și mai sunt discuții în Europa. 

Singura ofertă din zona Golfului. Referitor la Anglia, am fost abordat de un agent care nu este român, mi-a spus că sunt pe listă acolo, că oamenii au fost încântați de CV-ul meu. Dacă asta se va materializa într-o ofertă, rămâne de văzut”, a declarat Edi Iordănescu la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Negocierile dintre FRF și Ladislau Boloni pot cădea din cauza aspectului financiar. Răzvan Burleanu i-a propus un contract pe 2 ani, în care va fi remunerat cu 300.000 de euro anual, în timp ce antrenor dorește un angajament pe 3 ani, cu un salariu de 400.000 de euro pe an. 

Boloni a mai stat pe banca tehnică a tricolorilor între 2000 și 2001. Nancy, Sporting Lisabona, Stade Rennais, Monaco, Al-Jariza Standard Liege, Al-Wanda, Lens, PAOK, Al-Khor, Ittihad, Royal Antwerp, KAA Gent sau Panathinaikos sunt echipele antrenate de tehnician de-a lungul carierei. 

Modifică setările cookies