Mesajul lui Mircea Lucescu pentru nationala Romaniei inaintea debutului la Euro 2016 cu Franta, vineri, 22:00, in direct la ProTV

Mesajul lui Mircea Lucescu pentru nationala Romaniei inaintea debutului la Euro 2016 cu Franta, vineri, 22:00, in direct la ProTV

Toata Romania vede Romania - UEFA EURO 2016 se vede in DIRECT la ProTV

Mircea Lucescu ii transmite cateva sfaturi lui Iordanescu inainte de Euro. E convins ca Romania are puterea sa treaca de grupe in Franta.

"Pentru echipa noastra, lucrul cel mai important ar fi pentru moment sa faca un pas inainte, sa iasa din grupe. Iesind din grupe vin si entuziasmul - stiti cum se spune in romaneste, pofta vine mancand - si o organizare de joc pozitiva si din momentul acela totul e posibil. Pe urma se joaca doua meciuri, calificari directe. Acest sistem nou, cu 24 de echipe, da posibilitatea tuturor sa joace. Nu mai sunt echipe mari sau mici"

"Nu le va fi usor sa intre in competitie. Spre deosebire de noi care totusi am jucat meciuri importante pentru calificarea asta. De aceea, eu cred ca maine baietii ar trebui sa joace cu foarte mare incredere si cu dezinvoltura".

"In primul rand trebuie sa fim foarte atenti la jocul defensiv, pentru ca Franta va fi impinsa de suporteri si va incerca sa atace din primul minut. Noi va trebui sa stim sa dam jocului ritmul care ne convine noua. Nu ne putem lua la intrecere cu ei din acest punct de vedere, pentru ca ei sunt impinsi de un grad de entuziasm, trebuie sa asteptam momentele favorabile", a spus Lucescu la DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: Fără mască pe plajă, de la 1 iunie. A doua etapă de relaxare de la 1 august
BRAT
Modifică setările cookies