Mesajul lui Gica Hagi pentru Mirel Radoi inaintea debutului la nationala! "Are nevoie de asta!" Apel catre suporterii Romaniei: "Trebuie sa simta incredere din partea tuturor"

Echipa Nationala Gica Hagi Mirel Radoi Nationala Mesajul lui Gica Hagi pentru Mirel Radoi inaintea debutului la nationala! "Are nevoie de asta!" Apel catre suporterii Romaniei: "Trebuie sa simta incredere din partea tuturor"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Septembrie 2020, 22:42
Data actualizarii: Miercuri 02 Septembrie 2020, 22:45

Gica Hagi asteapta debutul lui Mirel Radoi pe banca nationalei si i-a oferit cateva sfaturi. Romania va intalni Irlanda de Nord in Nations League, vineri, de la 21:45. Duelul e in direct pe PRO TV si SPORT.RO.

Gica Hagi este increzator in calitatile lui Mirel Radoi si indeamna toti suporterii Romaniei sa aiba rabdare cu noul selectioner.

'Regele' il sfatuieste pe Radoi sa debuteze pe banca echipei nationale cu 'convingere, credinta si curaj'.

"El trebuie sa aiba convingere, credinta si curaj, iar noi ceilalti trebui sa ii dam timp, ca e tanar si e talentat si trebuie sa ii dam timp. Totul e sa lasam timpul sa vorbeasca, sa ne arate, iar el trebuie sa fie inconjurat de incredere din partea tuturor, pentru ca e la inceput si trebuie sa simta aceasta incredere din partea tuturor", a spus Gica Hagi pentru Telekom Sport.

Romania va intalni Irlanda de Nord in Nations League, vineri, de la 21:45, iar apoi va evolua impotriva Austriei, luni, de la aceeasi ora.

Ambele dueluri vor fi transmise in direct pe PRO TV si WWW.SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!