Mesajul lui Chipciu dupa ce a aflat ca e in lotul pentru Euro 2016! Secretul pentru un turneu final de vis

Mesajul lui Chipciu dupa ce a aflat ca e in lotul pentru Euro 2016! Secretul pentru un turneu final de vis

Toata Romania vede Romania - UEFA EURO 2016™ se vede in DIRECT la ProTV

Criticat de fani pentru unul dintre cele mai slabe sezoane de cand s-a transferat la Steaua, Alex Chipciu are sansa sa salveze acest an.

Anghel Iordanescu l-a pastrat pe Chipciu in lotul de 23 al Romaniei pentru Euro 2016. In schimb, Alex Maxim a fost scos din lot.

"Meciurile de la Euro nu vor semana cu cel jucat in compania Ucrainei. O sa fie o alta incarcatura si alta atmosfera in jurul lor si sper sa avem succes. Cunosc nationala Frantei, cu Elvetia am jucat meci amical acum 2-3 ani si cu Albania la fel, dar va fi o analiza si selectionerul ne va arata plusurile si minusurile lor."

"Franta in meciurile oficiale poate sa fie mai buna sau mai slaba, nu putem sa ne luam dupa un meci amical. Romania nu mai are jucatori cum a fost Gheorghe Hagi care putea avea o sclipire si schimba soarta unui meci. Avem jucatori care pot face acest lucru, dar nu de nivelul lui Hagi. Sutem o echipa buna pe faza defensiva si pe contraatac putem specula foarte bine ocaziile pe care le avem", a spus Chipciu pentru DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Acord politic pe bugetul Capitalei. Viceprimar: “Nu e încă realist”. Nicușor Dan a convocat sedinţa extraordinară
BRAT
Modifică setările cookies