Ciprian Marica Anghel Iordanescu Romania Nationala

Marica il inteapa pe Iordanescu: "Grecia e cea mai buna? Eu stiam ca e pe ultimul loc!" Atacantul exclus din lot, dezamagit de meciul cu Ungaria

Iordanescu stie una si buna - Grecia, singura nationala invinsa de doua ori de Feroe intr-o campanie de calificare, "e cea mai tare din grupa". Romania - Grecia se joaca luni, de la 21:45, pe National Arena.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Septembrie 2015, 19:00
Data actualizarii: Duminica 06 Septembrie 2015, 19:17

Grecia n-a batut pe nimeni in grupa, dar ii provoaca cosmaruri lui Anghel Iordanescu.

Selectionerul de pe banca Romaniei a avertizat de mai multe ori in ultimele zile ca grecii au cea mai buna echipa din grupa noastra. Marica il contrazice.

"Grecia e cea mai buna din grupa? Hm.. eu stiam ca e echipa de pe ultimul loc", l-a intepat Marica pe selectioner, dupa care s-a aratat dezamagit de prestatia moale a nationalei noastre la Budapesta.

Ciprian Marica a fost convocat initial de Iordanescu pentru meciurile cu Ungaria si Grecia, dar a fost apoi exclus din lot, pe motiv ca nu are meciuri in picioare in acest sezon.

"Sunt ceva probleme, pentru ca inca nu am ajuns la o intelegere cu Konya pentru rezilierea contractului.", a mai spus Marica la DigiSport.

Modifică setările cookies