Lupescu: "Nu ne permitem sa nu-l convocam pe Max. Nicu!"

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Martie 2009, 15:01
Lupescu: "Nu ne permitem sa nu-l convocam pe Max. Nicu!"

Ionut Lupescu ii motiveaza pe jucatorii nationalei inainte de meciul cu Serbia. „Nu avem voie sa pierdem aceste meci”, a spus directorul FRF.

Meciul cu Serbia este decisiv in lupta pentru un loc la CM 2010. Seful FRF spune ca jucatorii trebuie sa se motiveze si sa faca totul pentru a obtine victoria.

"Sunt probleme de lot, dar acum ce sa facem? Sa plangem, sa nu ne mai prezentam? La meciul cu Croatia ne-au lipsit doi jucatori importanti, sper ca acum sa fie apti, iar ceilalti sa fie in forma si sanatosi. Lipsesc Goian, Ghionea, iar pe axul central, unde eram foarte puternici, avem probleme. Sper ca pana la urma Cristi sa se faca bine. Trebuie sa ne pregatim la meci si sa facem pe dracu in patru si sa castigam meciul. Din pacate Cristi nu este in starea in care am fi vrut noi. Sa joace la Manchester, sa joace etapa viitoare. Sper sa prinda cateva meciuri bune si sa fie apt pentru meciurile cu Serbia si Austria", a spus Lupescu.

"Nu ne permitem sa nu-l convocam pe Max Nicu, este un jucator foarte bun de care avem nevoie. L-am urmarit pe Max Nicu personal", a spus Lupescu la Stirile Sport.ro.
 

Guvernul Orban, tot mai aproape de varianta demiterii. Ce pregătește premierul
BRAT