Lucescu: "Cine e Max Nicu?! Ghioane nu trebuie sa lipseasca de la Nationala!"

Autor: Sport.ro
Joi 12 Martie 2009, 11:38
Lucescu: "Cine e Max Nicu?! Ghioane nu trebuie sa lipseasca de la Nationala!"

Piturca se lamenteaza ca nu gaseste jucatori pentru razboiul cu Serbia, Chivu e accidentat, Mutu e iesit din forma. Piti si-ar gasi salvarea in Ucraina! Mircea Lucescu spune ca Ghioane nu ar trebui sa lipseasca de la nationala!

"Daca ma intrebati pe mine, va spun clar: Tiberiu Ghioane nu ar trebui sa lipseasca din nationala Romaniei. Ghioane joaca fantastic in ultima vreme. E titular incontestabil la marea noastra rivala si liderul din campionatul Ucrainei. Nu-l scoate nimeni din echipa si marcheaza multe goluri. Merita sa fie convocat”, a declarat "Il Luce" pentru Libertatea.

Mircea Lucescu nu crede in liderul din Bundesliga, Max Nicu! Mircea Lucescu a declarat ca ar fi riscant ca Piturca sa aduca la nationala un debutant!

“Cine-i Nicu? Nu stiu prea multe despre el si nu vreau sa fiu inteles gresit, dar cred ca este riscant sa-l chemi la lot acum, inaintea unui meci atat de important. O fi bun, dar nationala are un anumit stil de joc si ai nevoie de timp pentru a te adapta rigorilor lui”, a mai spus Lucescu

 

Dezvăluiri din noaptea alegerilor locale. Pandele, soțul lui Firea, s-a supărat și l-a sunat pe Orban
BRAT