Piti "lovit" inainte de Serbia si Austria: "Nu avem nici 30 de jucatori de nationala in Romania"

Autor: Sport.ro
Joi 12 Martie 2009, 09:32
Piti "lovit" inainte de Serbia si Austria: "Nu avem nici 30 de jucatori de nationala in Romania"

Cu capitanul Chivu accidentat si in pericol sa rateze meciul cu Serbia, Piturca are mari probleme atunci cand trebuie sa gandeasca un lot pentru o dubla de preliminarii. Lupescu a explicat cu ce dificultati se confrunta Piti in prezent.

"Speram ca, la finalul lunii, sa stim exact daca mai suntem in carti pentru calificarea la CM 2010. Am vorbit cu Piti si a spus ca Cristi Chivu are ceva probleme, spera ca macar in week-end sa joace."

"Nu avem o arie de selectie prea mare si orice jucator valoros care nu joaca este o pierdere. Important e sa avem la echipa nationala cei mai valorosi jucatori si conteaza ca ei sa fie cu inima la echipa nationala. Ca sa intelegeti cum este cu selectia, va voi spune ca  in etapa trecuta a Ligii I au fost vreo 250 de jucatori activi. Din acestia, o treime au fost straini. Astfel s-a restrans aria de selectie. Nu stiu daca avem 30 de jucatori de nivel international in fotbalul romanesc. Din acestia, antrenorii trebuie sa aleaga."

"Desigur, avem jucatori si in strainatate, dar au unele probleme, joaca sau nu joaca. Eu am datoria sa judec antrenorii referindu-ma la situatia pe care o traverseaza"., a spus Lupescu la Sport Total FM.

Numărul de cazuri de Covid-19 ar putea stagna, în opinia autorităților. Ce spune ministrul Sănătății
BRAT