VIDEO EXCLUSIV Jucătorul României care l-a impresionat pe Dumitru Dragomir: "Ieșit din comun!"

România a remizat contra Finlandei, la Helsinki, scor 1-1, în runda a cincea din grupa de Liga Națiunilor din care fac parte tricolorii.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 16:16
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 22:39

În urma acestui rezultat, România a rămas pe locul 4, ultimul din grupă, cu doar patru puncte. În ultima rundă, contra Bosniei, tricolorii trebuie să obțină un rezultat mai bun decând Finlanda în meciul cu Muntenegru pentru a evita retrogradarea.

Dumitru Dragomir: "Bancu are o capacitate de efort ieșită din comun!"

Dumitru Dragomir a remarcat prestația lui Nicușor Bancu, despre care spune că are o capacitate de efort ieșită din comun. Deși a greșit la faza golului în care Pukki a deschis scorul pentru finlandezi, fundașul de la Universitatea Craiova s-a revanșat în repriza secundă, când a pasat decisiv la golul lui Florin Tănase.

De asemenea, fostul președinte al LPF i-a mai lăudat pe Deian Sorescu, Dennis Man, Nicolae Stanciu și Denis Alibec.

"Mi-au plăcut Sorescu și Man, au închis foarte bine culoarele și n-au lăsat fundașii laterali să plece în atac, că altfel ne făceau praf. Au strâns bine, au pasat. La un moment dat, din cauza paselor asta multe am luat și gol, începusem să pasăm cu ei. Intrarea lui Stanciu s-a văzut.

Bancu a greșit la gol, dar tot din pasa lui s-a dat golul. Nu joacă rău. Dacă ar învăța mai bine și faza de apărare, ar fi unul dintre foarte bunii fundași. Capacitate de efort ieșită din comun, foarte bine pregătit! De data asta au și putut să alerge. Inclusiv Alibec, luați să vedeți câte sprinturi a făcut și ce pressing a făcut", a spus Dumitru Dragomir, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Pentru România urmează ultimul meci din grupa de Liga Națiunilor, contra Bosniei, luni, de la ora 21:45.

Clasament grupa 3 din Liga B a Nations League

  • 1. Bosnia - 11p
  • 2. Muntenegru - 7p
  • 3. Finlanda - 5p
  • 4. România - 4p

Programul grupei:

  • Luni, 26 septembrie, ora 21:45: România - Bosnia
  • Luni, 26 septembrie, ora 21:45: Muntenegru - Finlanda
Modifică setările cookies