IRONIE MAXIMA a selectionerului din Trinidad Tobago, dupa 0-4: "Va fi dificil pentru Romania sa se califice la Cupa Mondiala"

Autor: Sport.ro
Miercuri 05 Iunie 2013, 10:20

	IRONIE MAXIMA a selectionerului din Trinidad Tobago, dupa 0-4: "Va fi dificil pentru Romania sa se califice la Cupa Mondiala"

Hattrick Marica, Stancu a fost HUIDUIT pe National Arena: Romania 4-0 Trinidad Tobago! Vezi aici toate fazele:

Meciul cu Trinidad Tobago a aratat ca Romania mai stie sa mai si castige la scor. Selectionerul din Trinidad Tobago, o tara cu o populatie de aproape 17 ori mai mica decat cea a Romaniei s-a gandit sa ne dea lectii de fotbal.

"Va fi dificil pentru Romania sa se califice la Cupa Mondiala. Cred ca echipa Romaniei trebuie sa mareasca viteza de joc, pentru ca noi am avut multe posibilitati si ne-au lasat multe spatii libere. Acesta este un capitol la care trebuie sa progreseze, deoarece in Europa echipele sunt mai puternice. Nu apararea, ca jucatori luati individual, e o problema, ci ca grup la recuperarea baloanelor", a spus Shabazz. Jamaal Shabazz, care considera ca i-a respectat prea mult pe romani.

"A fost un exercitiu bun pentru echipa noastra, in special in prima repriza. Am avut o posesie buna, insa in aparare am aratat un respect prea mare pentru nationala Romaniei. Am crezut ca va fi un public mai numeros, pentru ca stiu ca romanii sunt suporteri pasionali. Este nevoie de suporteri pentru ca nu o echipa are posibilitatea de a se califica la Cupa Mondiala, ci Romania ca tara". Echipa nationala Romaniei a invins, marti, cu scorul de 4-0 (2-0), reprezentativa similara a statului Trinidad-Tobago, intr-o partida amicala disputata pe Arena Nationala si in care atacantul Ciprian Marica a reusit prima sa "tripla" sub "tricolor". Golurile partidei au fost marcate de Marica '31, '33, '81 si Cyrus '49 autogol.

Vești bune despre coronavirus în România: ”Toate cele 13 persoane din Gorj, negativ”
BRAT