VIDEO EXCLUSIV Iosif Rotariu, concluzie dură despre "lupii tineri" după ce tricolorii au ratat prezența în barajul pentru CM

Iosif Rotariu (25 de selecții / 1 gol pentru națională) a vorbit la Ora Exactă în Sport, miercuri dimineața. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 11:23
Data actualizarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 11:47

Naționala României a ratat prezența în barajul pentru CM din Qatar, iar cei din FRF caută acum un nou selecționer. Cu o evoluție modestă în meciul decisiv cu Islanda (0-0) de joia trecută, de pe stadionul Ghencea, tricolorii au rămas doar la mâna nordicilor în ultima etapă din Grupa J.

Iosif Rotariu, la Ora Exactă în Sport, concluzie amară

Elevii lui Mirel Rădoi au învins în deplasare Liechtenstein (2-0), dar Islanda a capotat în Macedonia de Nord, 1-3. 

  • VIDEO EXCLUSIV | „Sorescu trebuie să își definitiveze postul”. Iosif Rotariu, înainte de meciul cu Macedonia. Ce spune de Markovic

Iosif Rotariu, fostul mare mijlocaș al naționalei, a presimțit că România nu va merge în play-off-ul pentru turneul din Qatar. Multiplul campion cu Steaua pune accentul pe felul în care jucătorii naționalei bat pasul pe loc.

"De o perioadă de timp, un an sau doi ani, constat că echipa națională nu a avut un parcurs în care să lege jocuri foarte bune. Am văzut jucători care nu prea joacă la cluburi din străinătate, calitatea campionatului nostru este destul de scăzută. 

Pe undeva, eu aveam rețineri din cauza acestui lucru. Una e să joci într-o competiție cu seniori și una e să joci cu alți jucători de vârsta ta. Acești jucători încă nu s-au maturizat, au deja o vârstă, 23-24 de ani. 

Unii au chiar 25 de ani, e o vârstă la care trebuie să confirmi, iar din păcate mulți jucători de la noi bat pasul pe loc. Trebuie să fim realiști, să vedem unde ne aflăm și să plecăm de la un punct zero. Să nu supraevaluăm jucătorii", a declarat Iosif Rotariu, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!