Iordanescu dupa meci: "Grecia e cea mai puternica din grupa. Inca putem rata calificarea!" Ce-a zis de locul 7 in lume

Iordanescu dupa meci: "Grecia e cea mai puternica din grupa. Inca putem rata calificarea!" Ce-a zis de locul 7 in lume

Ungaria 0-0 Romania | Nationala Romaniei n-a putut sa dea gol la Budapesta si l-a suparat pe Iordanescu.

Selectionerul voia goluri de la baietii lui, dar intelege motivele care au adus rezultatul de egalitate la 0 de la Budapesta. Iordanescu atrage atentia asupra calitatii adversarilor pe care i-a intalnit Romania si spune ca nu e inca sigur de locul in Franta. 'Grecia e cea mai tare din grupa, vom avea meci greu cu ei!', e sigur Iordanescu.

"Rezultatul pare unul normal, chiar daca echipa noastra a avut o repriza foarte buna. Am avut initiativa, am controlat jocul, am avut o progresie prelungita, dar am suferit la finalizare. S-au intalnit doua echipe puternice, care isi vor calificarea. Ungaria are un gabarit impresionant si a jucat cu un stadion plin cu 20 000 de suporteri fanatici. Am stat foarte bine tactic in teren, dar n-am reusit sa avem mai multe situatii de poarta, din pacate.

Din punctul nostru de vedere, ne doream victoria, trebuia sa atacam mai mult. Nu stiu daca am aratat de locul 7 in lume sau nu, dar acolo suntem Gre
cia. Nu cred ca trebuie sa fim pe 1 in grupa, noi trebuie sa ne calificam la Euro. Se poate si in acest moment sa scapam calificarea, avem un meci greu cu Grecia, care e cea mai buna echipa din grupa, din punctul meu de vedere. Jucatorii nostri nu rezista fizic atunci cand joaca la interval asa de scurt", a spus Iordanescu la TVR.

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies