Ioan Andone a urmărit de pe stadion Corvinul - CFR 4-0 și a tras concluzia: ”Am vorbit și cu Mircea Lucescu”

Corvinul - CFR Ioan Andone Mircea Lucescu Nationala Ioan Andone & Mircea Lucescu / Sursă Foto - Instagram Ioan Andone
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2024, 23:34
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2024, 23:34

Corvinul Hunedoara și-a pus amprenta cu un joc de senzație împotriva fostei campioane a României, CFR Cluj.

Ardelenii au făcut deplasarea pentru confruntarea din sferturile de finală ale Cupei României, dar au pierdut cu 0-4, iar Adrian Mutu a dezvăluit că se va gândi serios dacă să plece sau să rămână la clubul din Gruia după umilința de la Hunedoara.

Ioan Andone a urmărit de pe stadion Corvinul - CFR 4-0 și a tras concluzia: ”Am vorbit și cu Mircea Lucescu”

Ioan Andone, fost antrenor, susține că CFR Cluj nu poate emite pretenții la campionat dacă pierde cu Universitatea Craiova ”acasă”, în campionat, și dacă este umilită în Cupa României de Corvinul Hunedoara.

”Nu o să uit niciodată unde am crescut. rămâne în suflet Hunedoara. Aici am crescut şi m-am format ca fotbalist. E o echipă construită pe fotbal. Jucătorii de la CFR au văzut vestiarul... Stadionul se demolează în trei-patru luni.

Clujul a avut o bară, dar cine l-a pus pe Tachtsidis să dea cu pumnul şi să ia roşu? CFR a fost campioană acum două sezoane. Mutu nu a făcut el pregătirea. Jucatorii au luat meciul prea uşor. Pierzi cu Craiova acasă. Tu vrei să iei campionatul şi nu baţi Craiova acasă? Ai o istorie în spate.

Cupa era cel mai uşor traseu să ajungi în cupele europene. Cine se aştepta totuşi la 4-0? Chiar vorbeam cu nea Mircea (n.r. Lucescu) şi zicea că nu a mai fost la Corvinul de vreo 15 ani. Bine, a fost acum vreo cinci ani, dar nu a fost la nebunia asta de stadion, cu 13.000 de oameni la stadion”, a spus Ioan Andone, potrivit OrangeSport.

Corvinul Hunedoara - CFR Cluj 4-0

Viorel Lică a deschis scorul chiar înainte de pauză, în minutul 43, iar în partea secundă, hunedorenii au predat o lecție de fotbal autentică ”acasă”, pe un stadion arhiplin, fostei campioane a României.

Marius Coman a dus scorul la 2-0 în minutul 51, în timp ce Daniel Pîrvulescu a majorat diferența în minutul 67, iar Ionuț Pop a înghețat tabela de marcaj la 4-0 în minutul 90+3.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!