"Am vorbit cu Piturca si m-a anuntat ca NU PLEACA! Restul sunt zvonuri!" Burleanu anunta care va fi viitorul nationalei Romaniei

"Am vorbit cu Piturca si m-a anuntat ca NU PLEACA! Restul sunt zvonuri!" Burleanu anunta care va fi viitorul nationalei Romaniei

Victor Piturca s-ar fi inteles cu Al-Ittihad, anunta Digi, care spune ca fiul sau va fi unul dintre secunzi.

Digi anunta ca Victor Piturca s-a inteles cu Al-Ittihad, club la care va pleca dupa meciurile Romaniei cu Ungaria si Finlanda.

NEGOCIERI

S-a scris in dese randuri despre faptul ca selectionerul a negociat cu arabii, ca va pleca, dar si ca discutiile au picat. Pana la urma, el a ramas la nationala, insa acum se pare ca varianta din Golf a revenit in actualitate.

Doua milioane de euro pe an va incasa Piti in Golf, iar FRF ia 400.000 de euro din 1,4 mil., cat e clauza pentru care era de acord cu plecarea selectionerului.

In stafful pe are il va avea Piti al Al-Ittihad vor fi nume ca Eugen Neagoe, Vivi Rachita, Martin Tudor, Ovidiu Costesin sau Marian Dima. Surpriza este fiul selectionerului, Alex Piturca, acesta urmand sa fie secundul tatalui sau in Golf.

Razvan Burleanu a infirmat intr-o conferinta de presa aceste informatii: "Am vorbit cu Piturca, mi-a spus ca nu pleaca. Toate aceste informatii sunt zvonuri. Piturca mi-a spus ca nu pleaca"


Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Președintele Iohannis reacționează la apelul public privind plagiatul: ”Am toleranță zero”
BRAT
Modifică setările cookies