Inapoi cu 22 de ani! PREMIERA la meciul cu Belgia, asa ceva nu s-a mai intamplat dupa Revolutie! PARIUL care i-a iesit perfect:

Autor: Sport.ro
Joi 15 Noiembrie 2012, 07:58

	Inapoi cu 22 de ani! PREMIERA la meciul cu Belgia, asa ceva nu s-a mai intamplat dupa Revolutie! PARIUL care i-a iesit perfect:

Romania 2-1 Belgia / Maxim si Gabi Torje au marcat in ultimul meci al nationalei Romaniei in 2012!

Romania a incheiat 2012 cu doar 2 infrangeri desi am intalnit adversari puternici. Ultimul meci al anului a insemnat o victorie in fata unei echipe aflata intr-o ascensiune formidabila - Belgia, desi fara Hazard, i-a avut pe Kompany, Witsel sau Fellaini si a deschis scorul insa Maxim si Torje ne-au adus victoria si visam in continuare la Rio.

Contra Belgiei s-a vazut ca cel mai bun start de campanie de calificare din ultimii ani nu a fost o intamplare. Romania a fost in multe momente peste adversara, mai ales in a 2-a repriza. In prima parte, pana la super-reusita lui Maxim, evolutia a fost sub asteptari asta si pentru ca Piturca a trimis un prim 11 experimental.

La meciul cu Belgia, Victor Piturca ne-a intors la vremurile de dinainte de Revolutie. Pentru prima data in ultimii 22, Romania a aliniat un prim 11 numai cu jucatori din campionatul intern, cu o singura exceptie - Ciprian Marica. Sase stelisti, doi jucatori de la Pandurii, unul de la Astra si unul de la Petrolul au fost in prima echipa a lui Piti cu Belgia. Pariul i-a iesit pana la urma, desi a fost nevoie de stranierii Goian, Lazar, Stancu si, mai ales, Gabi Torje, pentru ca Romania sa se apropie de nivelul la care trebuie sa fie pentru a ajunge la Campionatul Mondial din 2014.

Cum ajungem la Rio? (1519 voturi)
 
Cu jucatorii din Liga 1
42.59%
647 voturi
 
Cu stranierii
11.65%
177 voturi
 
Sa avem incredere in Piti, stie ce face
45.75%
695 voturi
Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT