Super imagini azi la National Arena: "Eu sunt mascota Romaniei din 94! Am venit incarcat de bioenergie, costumat in Napoleon!"

A venit din Iasi si spune ca este fanul numarul 1 al nationalei lui Iordanescu.

Batranul s-a pregatit special pentru acest meci. A declarat ca el a fost mascota Romaniei la Mondialul din 1994 si la cel din 1998. Pentru asta s-a costumat special si acum: a venit imbracat in Napoleon, iar la stadion se va imbraca in Pacala si Charlie Chaplin.

"Am venit de la Iasi, ma numesc inginer Petrica Ciobanu, am fost mascota echipei nationale in 1994 pentru America. Am folosit costumatie de Pacala si Charlie Chaplin. Iar in 1998, am fost in Napoleon pentru Franta."

"Atunci era domnul general antrenor Iordanescu. Acum i-am scris, afland ca a revenit la nationala, i-am scris si am spus ca vin sa ajut din nou, sa le port noroc. Insa trebuie sa ajung la baieti cand vin, sa dau mana cu ei. ", spune acesta.

Inainte de meci, batranul a apelat si la biserica: "Am fost la Mitropolie, m-am incarcat cu bioenergie, sa dau mana cu baietii sa le port noroc. Nationala trebuie sa castige daca eu apar. Prima data in Pacala, apoi in Charlie Chaplin, apoi in Napoleon. Costumatiile le am de la Iasi, am facut figuratie de la teatru, de la opera.

"Acum nu prea stiu jucatorii. Stiu echipa de aur care a fost. Cu ocazia asta ii cunosc pe cei de acum."





FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum se va schimba clima României până în 2100. Nepoţii noştri nu vor mai şti ce e zăpada
BRAT

Modifică setările cookies