"Ianis Hagi va fi probabil in lotul de Euro"! Anuntul surprinzator facut de France Football intr-o editie speciala dedicata nationalei Romaniei

"Ianis Hagi va fi probabil in lotul de Euro"! Anuntul surprinzator facut de France Football intr-o editie speciala dedicata nationalei Romaniei

Fara sa impresioneze in acest sezon, Ianis Hagi ramane unul dintre jucatorii care atrag atentia in continuare, datorita numelui sau.

Fiul lui Gica Hagi este vazut de catre francezii de la France Football in lotul de 23 al lui Anghel Iordanescu pentru Euro 2016.

Francezii de la France Football scriu intr-o editie speciala dedicata nationalei Romaniei si citata de catre RFI ca Ianis Hagi va fi "probabil retinut in lotul de 23 de jucatori romani pentru Euro 2016"

Despre fotbalul din Romania, France Football noteaza: "FRF si Liga au lansat asadar o adevarata munca de fond sperand sa inoculeze tinerilor un nou fel de a gandi fotbalul. In acest sens, exemplul cel mai bun este academia de fotbal deschisa in 2009 de Gica Hagi. Legenda fotbalului romanesc a demonstrat astfel sa e capabil si sa cladeasca ceva care va fi luat ca model. "

"Fotbalul nu mai interseaza azi pe multa lume. Stadioanele sunt pe trei-sferturi goale – 10 mii de spectatori in medie pentru Steaua, 3 mii pentru campioana Astra si 2.400 pentru Viitorul lui Hagi. Stadioanele, trebuie spus, sunt vetuste cu excepţia Arenei naţionale din Bucuresti, refacuta de curand. In fine, drepturile de retransmisie reprezinta adesea pentru un club mediu peste 70% din buget"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situație critică la spitalul din Abrud. Pacienții cu Covid-19 sunt salvați de medici cu ajutorul unei improvizații
BRAT
Modifică setările cookies