I-a citit cartile lui Piturca? Dardai spune ca stie cum sa anihileze Romania la Bucuresti! Ce vor sa faca pe National Arena

I-a citit cartile lui Piturca? Dardai spune ca stie cum sa anihileze Romania la Bucuresti! Ce vor sa faca pe National Arena

Selectionerul Ungariei spune ca a gasit cheia victoriei impotriva Romaniei.

Antrenorul Ungariei spune ca echipa sa va avea o evolutie mai buna decat anul trecut, atunci cand au luat 3-0 de la baietii lui Piturca, pe National Arena.

Dardai vrea ca echipa sa sa joace mai organizat iar scopul principal este sa nu ia gol in primele 15 minute ale meciului, atunci cand considera ca Romania are cea mai mare forta.

"Suntem constienti de forta Romaniei. Am analizat stilul si vom incerca sa nu intram in jocul adversarului. Stim cum sa dejucam sistemul lor. Trebuie sa practicam un fotbal organizat si sa fim concentrati 90 de minute. Echipa Romaniei stie ce vrea, este agresiva si profita la maxim chiar si de cea mai mica greseala a adversarului, asa ca va trebui sa fim foarte atenti.

Nu suntem o echipa de clasa mondiala, insa unitatea, grupul, poate fi atuul nostru. Un joc bun de echipa, un efort colectiv, ne poate duce la un rezultat bun la Bucuresti. Nu va fi usor, dar daca jucatorii vor actiona ca un tot, orice este posibil. Vom da totul pe teren, trebuie sa fim foarte bine pregatiti tactic pentru primele 15 minute, nu trebuie sa luam gol", a declarat Pal Dardai, conform Nemzeti Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies