Nationala

HAOS general la nationala! Rat e suparat ca a ramas fara banderola: "Nu stiu cine e capitanul nationalei. Sunt eu, Chiriches, Lobont, Marica si Goian"

►Jo Jo Dan aduce 2 centuri ACASA! Meci superb de box, duminica 21:30 la Sport.ro! Urmeaza Mayweather pe National Arena!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Decembrie 2013, 11:41
Data actualizarii: Vineri 13 Decembrie 2013, 11:39

La nationala Romaniei este un haos total dupa ratarea calificarii. Razvan Rat, fostul capitan al nationalei, spune ca nu stie motivul pentru care i s-a luat banderola. Nimeni nu i-a dat nicio explicatie.

“Uite, stii ce m-a deranjat? Ca se discuta de acest lucru chiar si atunci cand eu purtam banderola de doi ani. Domnul Piturca era intrebat despre cine e capitan. Acum iti spun sincer, in momentul de fata nu stiu cine e capitanul echipei nationale!. Da! Selectionerul a spus ca suntem un grup de jucatori care oricand putem avea aceasta onoare. Sunt eu, Chiriches, Lobont, Marica si Goian. Nu am primit o explicatie clara de ce nu am mai purtat eu banderola la ultimele meciuri. La inceput, criteriul principal a fost cel al experientei, al vechimii. Apoi s-a schimbat, s-a vrut a i se da celui mai bine cotat jucator dintre noi”, a povestit Rat.

Rat considera ca e cel mai indreptatit sa poarte banderola pentru ca este cel mai vechi, dupa plecarea lui Chivu.
Nu am tinut cu dintii de banderola, a fost o onoare si am fost mandru sa o port, cred ca sunt in continuare capitanul echipei. Era normal sa fiu dupa ce Cristi Chivu a plecat, aveam cele mai multe selectii, eram cel mai vechi. Apoi lucrurile s-au schimbat, asta e... S-a discutat prea mult de banderola aceasta, ea nu iti da nimic in plus decat o responsabilitate, dar asta nu inseamna ca te face de neinlocuit sau intangibil”, a incheiat Rat.

Modifică setările cookies