Grecii au fost treziti de LAUTARI la Bucuresti! :) De ce se teme Iordanescu inaintea partidei contra fostei campioane europene

Eliminati deja, grecii s-au antrenat cu lautari la Bucuresti. Iordanescu insista ca Grecia e cea mai buna echipa din grupa. Grecii n-au batut pe nimeni si au schimbat 3 antrenori in aceste preliminarii.

Un grec stabilit in Bucuresti a incercat sa-i trezeasca pe fotbalistii eleni, ciuca batailor in grupa Romaniei. Grecii au venit in Romania cu lichidul miraculos cu care Reghecampf a reusit sa ia doua titluri consecutive cu Steaua. 
 
"Inatlnim cel mai valoros adversar din grupa in ciuda a ce se scie sau se zice sau in ciuda pozitiei din clasament a grecilor!", avertizeaza Iordanescu.

"Grecii nu traverseaza o perioada foarte buna, asta e imbucurator pentru noi", spune Pintilii.

Grecii vor sa bata Romania cu fotbalisti de la Dortmund, Roma, Benfica si Leverkusen. Nu lipseste Mitrouglu, omul care a decis barajul pentru mondiale dintre Grecia si Romania.

Citeste si:Romania

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un român membru al echipajului petrolierului Mercer Street, ucis într-un atac asupra navei în Marea Arabiei
BRAT
Modifică setările cookies