VIDEO Gică Popescu, anunț important! E totul aranjat și se pune la cale ceva senzațional

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 14 Noiembrie 2023, 11:40
Data actualizarii: Marti 14 Noiembrie 2023, 12:01
Acum președinte la Farul, Gică Popescu a declarat că meciul de retragere al "Generaţiei de Aur", programat la 18 mai 2024 pe Arena Naţională din Bucureşti, împotriva unei selecţionate internaţionale.

Pe 18 mai 2024, componenţii "Generaţiei de Aur" vor întâlni o selecţionată de staruri ale fotbalului internaţional într-un meci de retragere organizat pe Arena Naţională din Capitală.

Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Ionuţ Lupescu, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Marius Lăcătuş şi Florin Prunea sunt doar câţiva dintre marii fotbalişti care vor îmbrăca din nou tricoul României, iar în tabăra adversă sunt aşteptaţi printre alţii Luis Figo, Rivaldo, Hristo Stoicikov.

Gică Popescu, anunț important! E totul aranjat și se pune la cale ceva senzațional

"La 30 de ani de la Mondialul din '94, Generaţia de Aur merită un astfel de eveniment. De fapt, publicul merită un astfel de eveniment, să se bucure împreună cu noi la ultima apariţie împreună. Pe 18 mai trebuie să fie o bucurie a oamenilor şi sunt convins că va fi o sărbătoare aşa cum acest grup de jucători merită. Pentru că acest grup denumit Generaţia de Aur a obţinut cele mai importante rezultate la echipa naţională. 

Sperăm ca pe 18 mai să curgă şi lacrimi pentru că va fi pentru ultima dată când vom apărea împreună pe terenul de fotbal. Didi Prodan o să ne lipsească la acest meci (n.r. - Daniel Prodan, component al Generaţiei de Aur, decedat în 2016, la vârsta de 44 de ani). A fost unul de-ai noştri, el era mereu cu sufletul alături de naţională. Vom juca şi pentru el acel meci", a spus Popescu într-un interviu realizat de organizatorii evenimentului de anul viitor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!