GESTUL lui Pintilii! A marcat un SUPER gol in fata Ungariei, apoi s-a dus direct la fanii maghiari! Cum a ras de ei FOTO:

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Septembrie 2013, 22:08

	GESTUL lui Pintilii! A marcat un SUPER gol in fata Ungariei, apoi s-a dus direct la fanii maghiari! Cum a ras de ei FOTO:

►Sambata, ora 19.00, Dinamo - Vezsprem, LIVE VIDEO la Sport.ro si pe Voyo.ro

Pintilii a inscris pentru 2-0, cu un sut din afara careului, direct sub bara! Portarul a fost batut, nu a avut reactie, iar Romania si-a asigurat un avantaj sigur.

Dupa ce a marcat, el a mers in lateral, acolo unde stau fanii Ungariei si le-a facut un semn cu mana la ureche, razand de ei ca nu se mai aud.

Reactie vine dupa pe Romania a fost fluierata la greu chiar pe national arena de catre aceeasi fani maghiari. Tot ei s-au intors si cu spatele la teren in momentul in care se intona imnul nostru.

In plus, jucatorii au parut sa intre extrem de motivati in teren, mai ales cei care joaca pentru Romania. O data pentru ca meciul este extrem de important, a doua oara si ca raspuns la incidentele provocate de fanii adversi prin toate zonele din Romania prin care au trecut, mai ales in Capitala.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Dragnea încearcă din nou să scape din închisoare. Ce cale extraordinară de atac a găsit
BRAT