Generatia in ROSU contraataca! Florescu: "Dinu a venit cu o oferta de rahat sa ma ia la Dinamo!"

Autor: Sport.ro
Vineri 05 Martie 2010, 20:35

Noua nationala rosie e...rosie de furie! Gica Popescu i-a facut nesimtiti pe romanii care au fost in teren cu Israel. Noul numar 10, Florescu a fost ales ... Bula de catre suporteri, iar Dinu l-a numit ...asin. "A venit cu o oferta de rahat sa ma ia la Dinamo. L-am refuzat si a turbat" - explica Florescu supararea lui Dinu.

Nici Codrea nu mai rezista - "fugim din tara, unde suntem tratati ca niste gunoaie!" - spune Codrea.

0-2 cu Israel a aruncat Romania in aer.

"Nu poti face din asin pur-sange" - afirmatia ii apartine lui Dinu si l-a scos din minti pe Florescu, noul numar 10 de la nationala.

"Dinu , cand aveam 18-19 ani a venit la Cluj sa ma ia de mana si sa ma duca la Dinamo. A venit la mine cu un contract de rahat, in limba romana!! Au incercat sa ma pacaleasca sa ma duc acolo, iar eu am refuzat si acum ma critica".

"A fost o rusine ce s-a antamplat cu Israel ! E chiar nesimtire ce au facut!", au fost cuvintele dure ale lui Gica Popescu. 

"Toti ne ataca, toti ne injura. E o taraaa...asta este! sunt fericit ca parasesc a doua zi tara si stau aicea. Mi-e mila de jucatorii care joaca in campionatul romanesc. Am facut egal cu Italia la Europene si cand ne-am intors acasa am fost tratati ca ultimele gunoaie" - a spus Codrea.

"Daca eram un fotbalist exceptional de talentat cum sunt Cristiano Ronaldo sau Messi, debutam si eu la 18 ani si eram titular la nationala. Nu sunt un fotbalist de geniu" mai spune Florescu.

Ploile abundente au făcut prăpăd în țară. 49 de localități din 18 județe, grav afectate
BRAT
Modifică setările cookies