andrei coubis AC Milan Daniel Boloca Echipa Nationala nationala Italiei Nationala

VIDEO Gazzetta dello Sport: căpitanul român al lui AC Milan - Primavera s-a decis pentru ce națională va juca!

Andrei Coubiș, fundaș născut în Italia, a evoluat până acum la selecționatele de tineret ale României.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 11:05
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 11:16

Internaționalul român de tineret Andrei Coubiș, căpitanul lui AC Milan - Primavera, a decis să evolueze de acum înainte pentru selecționata Italiei, a anunțat Gazzetta dello Sport.

Fundașul de 19 ani și 1,87 metri și-a prelungit recent contractul cu milanezii până în iunie 2027 și vrea să reprezinte Italia, conform informațiilor celor de la Gazzetta dello Sport, preluate de Milan Reports și Goal.com.

Andrei Coubiș a jucat pentru România, ”dar acum scenariul s-a schimbat”

”Normal: Coubiș s-a născut la noi în țară, a crescut și a jucat în țara noastră, chiar dacă părinții săi, care s-au mutat la Milano înainte ca Andrei să se nască, sunt originari din Suceava. 

A jucat pentru România, dar acum scenariul s-a schimbat și Andrei tânjește după Italia. Potrivit 'Gazzetta dello Sport', Coubiș a vorbit deja cu FIGC (n.r. - federația italiană) despre 'transferul' său la Squadra Azzurra.

Precedentul Daniel Boloca: de la naționala lui Edward Iordănescu la naționala lui Roberto Mancini

Și astfel, să-l vedem îmbrăcând tricoul Italiei Under-20 sau Under-21, așteptând poate un nou salt calitativ în viitor, este un scenariu nu foarte departe de realitate”, au explicat cei de la Goal.com.

Recent, ”tricolorul” Daniel Boloca de la Frosinone a fost convocat de selecționerul Roberto Mancini la naționala mare a Italiei, după cele 6 minute oferite fotbalistului de Edward Iordănescu în tricoul României.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!