Gallas: "Romania e o echipa excelenta. Mutu e numarul unu!"

Autor: Sport.ro
Luni 26 Noiembrie 2007, 11:28
FRANCEZII NU NE PRIVESC DE SUS

Fundasul lui Arsenal si al nationalei Frantei, William Gallas, considera ca nationala Romaniei va fi un adversar dificil pentru Franta in grupele preliminare ale Cupei Mondiale din 2010. Gallas ii respecta pe baietii lui Piturca, despre care spune ca formeaza o trupa tare. Fundasul francez, coleg cu Mutu la Chelsea in urma cu patru sezoane, e de parere ca starul Fiorentinei va fi cel mai periculos adversar pentru  "Cocosul galic".

"CM din 2010 este inca departe, inainte este Euro-2008. In orice caz, faptul ca jucam din nou cu Lituania si Insulele Feroe va fi un avantaj pentru noi, dar si pentru ei, deoarece ne cunoastem bine. Insulele Feroe este o lume putin deosebita, in care profesionalismul este rar, dar colectiv ei pot realiza prestatii interesante. Trebuie sa fim vigilenti cu lituanienii pentru ca nu ne-au pus putine probleme in preliminariile Euro-2008. Austria - nu prea cunosc aceasta echipa, dar in schimb Romania va fi o adversara deosebit de dificil de manevrat. Este o echipa excelenta, cu individualitati mari, ca Mutu de la Fiorentina, in mijlocul unui colectiv solid. Serbia stiu ca este o echipa tanara, care are in plus si jucatori de valoare ca Stankovici sau Vidici. Nu va fi simplu, dar Franta trebuie sa ajunga la Cupa Mondiala"

Rezultate parţiale alegeri locale 2020 Bucureşti. Nicuşor Dan, noul primar general. Care sunt rezultatele marţi dimineaţă
BRAT