FRF, fotbal pe datorie! Firma care administreaza "Ilie Oana" se plange ca nu a primit nici acum chiria pentru Romania - Feroe

Autor: Sport.ro
Joi 21 Mai 2015, 14:53

	FRF, fotbal pe datorie! Firma care administreaza "Ilie Oana" se plange ca nu a primit nici acum chiria pentru Romania - Feroe

Chiria pentru ultimul meci al nationalei Romaniei nu a fost achitata nici azi, chiar daca de la partida cu Feroe au trecut aproape doua luni.

Reprezentantii SGU Ploiesti, societatea care administreaza stadionul Ilie Oana, se plang ca nu au primit nici acum din partea Federatiei chiria pentru meciul dintre Romania si Feroe, disputat pe 29 martie la Ploiesti.

Firma are de incasat 16.000 de euro, conform sefului Directiei Servicii Publice din cadrul SGU Ploiesti, citat de publicatia clujeana stiridesport.ro.

"Am primit garantii inca de luna trecuta ca vom primi banii de la FRF, insa pana acum nu ne-a intrat nimic in cont. Am intrerprins demersurile necesare pentru recuperarea acestui debit, primul pas fiind sa trimitem o notificare catre Federatie", a declarat Mihail Paun, reprezentantul SGU Ploiesti pentru stiridesport.ro.

Nationala Romaniei a obtinut o victorie la limita in fata Insulelor Feroe, 1-0, cu care se mentine in fruntea clasamentului grupei F.

Urmatorul meci in cadrul campaniei preliminare pentru Euro 2016 este cel cu Irlanda de Nord, in deplasare, pe 13 iunie.

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies