"Fraierii vin la actiuni, smecherii direct la EURO!" Dinamovistii sar la gatul lui Iordanescu! Rednic, gata sa-si retraga jucatorii de la nationala

"Fraierii vin la actiuni, smecherii direct la EURO!" Dinamovistii sar la gatul lui Iordanescu! Rednic, gata sa-si retraga jucatorii de la nationala

Scandalul convocarilor la nationala ia amploare. Dinamovistii ameninta ca sunt gata sa boicoteze nationala, daca FRF nu va lua masuri in cazul Stelei, care si-a retras jucatorii de la nationala. 

La fel ca Pandurii, Dinamo asteapta un semn din partea FRF, care trebuie sa analizeze situatia Stelei. Stelistii au pus presiune pe selectioner, iar acesta a renuntat la cei 6 jucatori convocati pentru cantonamentul din Antalya, spre nemultumirea rivalelor Stelei din Liga I. Rednic protesteaza si el si ameninta ca isi retrage jucatorii. . 


"Daca jucatorii Stelei nu vor veni, ne vom gandi si noi serios la o solutie. Cred, totusi, ca ei vor veni pana la urma. Daca nu, ar fi un moment delicat. Eu am discutat cu Anghel Iordanescu si l-am rugat sa-mi lase jucatorii la amicalul de marti (n.red. - contra lui Aris Limassol), dar el m-a refuzat.

Mi-a zis ca o sa sara Steaua, sa protesteze. Era vorba de o singura zi. Nu mai inteleg nimic. Noi am fost refuzati, iar altii pot sa nu trimita? Nu e normal. Fraierii vin la actiunile echipei nationale, iar smecherii merg direct la Euro", a spus tehnicianul lui Dinamo, conform Mediafax.

"Noi respectam echipa nationala si ne-am conformat solicitarilor primite. Fotbalistii nostri sunt in drum spre Antalya. Nu mi se pare normal, insa, ca alti antrenori sa refuze sa lase jucatorii la nationala. Mi se pare o lipsa de respect fata de mine, ca antrenor, si fata de jucatori. E o lipsa de respect si fata de echipa nationala", a adaugat "Puriul".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies