Nationala

FOTO | Faza pe care n-ai vazut-o la TV. Cine e de fapt spectatoarea care a vrut sa intre dezbracata pe teren, la Romania - Grecia

Meciul Romania - Grecia n-a avut parte de prea multe intamplari pe teren, dar n-a dus lipsa de evenimente inedite in afara gazonului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Septembrie 2015, 15:30
Data actualizarii: Marti 08 Septembrie 2015, 15:53

Meciul dintre Romania si Grecia n-a fost lipsit de momente inedite, unul dintre acestea fiind surprins atunci cand o spectatoare a sarit din tribunele National Arena si a incercat sa intre pe teren.

Potrivit Digisport, momentul, care a fost surprins de fotografi, a avut-o ca protagonista pe o suportera a defunctei FC Universitatea Craiova, care a fost oprita de stewarzi fix inainte sa patrunda pe gazon.

Tanara a sarit din tribune, s-a dezbracat si a incercat sa intre pe teren. "Justice for Craiova" - era mesajul pe care aceasta a vrut sa-l afiseze, dupa ce si alti suporteri ai formatiei oltene au facut gesturi similare la meciuri din Europa (Chelsea - Steaua si Elvetia - Romania).

Aceasta a fost amendata cu 500 de lei si a primit interdictia de a mai intra pe un stadion de fotbal pentru un an de zile.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies