Fotbalul - mai important ca armata!

Autor: Sport.ro
Vineri 08 Iunie 2007, 18:57
EUROPENELE DE TINERET - DUMINICA 19:15 SI 21:45

Urmasii lui Beckham, Cannavaro sau Henry joaca la Sport.ro. Pustii teribili ai Europei se aduna in Olanda la Campionatul European de tineret. De duminica, timp de doua saptamani, viitoarele staruri ale fotbalului european se dau in spectacol la Europenele de tineret iar primele meciuri cor fi duminica seara:  Olanda - Israel si Portugalia - Belgia.

Fiecare dintre cele opt participante vine la Campionatul European cu cele mai grele nume. La colectia de vedete ale Olandei, Angliei sau Italiei, Israelul a raspuns cu superstarul sau in devenire, tanarul Ben Sahar. Noua vedeta a lui Chelsea, care nu a implinit nici 18 ani, a creat isterie in Israel dupa transferul de la Hapoel Tel Aviv la echipa lui Mourinho. Chiar si parlamentul israelian este gata sa schimbe legea pentru ca tanarul jucator sa poata ramana in Premier league, ca cetatean israelian, Ben Sahar este obligat sa faca timp de 3 ani serviciul militar dar legislativul Israelului este gata sa aduca "Amendamentul Ben Sahar''.

Jucatorii de fotbal din strainatate pot refuza inrolarea fara a li se interzice sa joace pentru nationala Israelului asa cum li se intampla pana acum. Ben Sahar ar deveni un alt caz de sportiv care evita in ultimul moment inrolarea, dupa ce tenismanul thailandez Paradorn Srichapan a scapat de armata dupa ce s-a tras la sorti posibila sa recrutare, asa cum cere legea thailandeza.

Ben Sahar va incepe de duminica, timp de doua saptamani, in direct la Sport. Ro batalia pentru Campionatul European de tineret.

Asistenta medicală din Botoșani declarată deces Covid-19 nu a fost, de fapt, infectată. Moartea ei rămâne un mister
BRAT