Florin Răducioiu, emoționat la meciul de retragere al ”Generației de Aur”: ”Ne dorim ca performanța noastră să fie depășită!”

Florin Raducioiu Generatia de aur Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 22:20
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 22:21

Generația de Aur dispută meciul de retragere pe Arena Națională. Evenimentul poate fi urmărit în direct pe PRO TV și VOYO.

 

Florin Răducioiu s-a declarat impresionat de numărul uriaș de spectatori care au fost prezenți pe Arena Națională pentru meciul de retragere a celei mai iubite generații de fotbaliști din istoria României.

Florin Răducioiu: ”Ne dorim ca performanța noastră să fie depășită!”

Fostul mare fotbalist a declarat că își dorește ca performanțele uriașe obținute de Generația de Aur să fie depășite de următoarele generații de fotbaliști români, iar Răducioiu speră ca acest lucru să se întâmple chiar la EURO 2024, competiție ce va fi transmisă în direct pe PRO TV, Pro Arena și VOYO.

Sunt copleșit de atât de multă admirație, recunoștință, respect. Sunt foarte emoționat. E o recunoștință din partea acestor oameni minunați. Cred că este un record (n.r. de asistență pe Arena Națională).

Faptul că atâta lume a venit pentru noi e o dovadă de respect. Mă înclin în fața acestor oameni. Am dori și noi ca performanța noastră să fie depășită cât mai repede. Poate anul acesta, băieții vor reuși să iasă din grupe.

Cine știe, totul este posibil. Nu mai suntem tineri, dar asta trece în planul secund. După 30 de ani, încă suntem de neuitat, este o generație de neuitat. Prin acest eveniment, rămânem în continuare în istorie”, a spus Florin Răducioiu pentru PRO TV.

VIDEO Declarațiile lui Florin Răducioiu

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!