VIDEO EXCLUSIV "Hai să fim serioși cu Mutu!" Un fost component al Generației de Aur își explică reacția

Oficialii FRF trebuie să rezolve rapid o problemă. După ce Mirel Rădoi a anunțat că nu va mai sta pe banca naționalei, Răzvan Burleanu și oamenii lui sunt obligați să facă mișcări rapide și să convingă un antrenor cu calități. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 18:13
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 19:38

Component important al Generației de Aur și un apropiat al lui Mircea Sandu, fostul mare portar Florin Prunea s-a poziționat în ultimii ani drept un adversar al conducerii FRF. 

L-a susținut pe Ionuț Lupescu la ultimele alegeri, câștigate de Răzvan Burleanu, actualul șef al FRF, și a rămas o voce puternică în fotbalul românesc. 

Într-o intervenție la Pro X, Prunea a abordat și subiectul care arde în fotbalul românesc: succesorul lui Mirel Rădoi, antrenor care a anunțat luni seara, după victoria cu Armenia, scor 1-0, că va părăsi prima reprezentativa luna viitoare, după ultimele partide din Grupa J a preliminariilor, indiferent dacă tricolorii vor merge sau nu în barajul pentru CM 2024.

Când a auzit că Adrian Mutu ar putea fi selecționer la naționala mare, Prunea a retezat din fașă ideea. 

"Hai să fim serioși cu Mutu! Trebuie să confirme. Cei pe care i-ați spus (n.r.: - Boloni, Olăroiu, Dan Petrescu) sunt imposibil de abordat din punct de vedere financiar. Federația este în colaps!

Trebuie să plătești oamenii, să îți aduci profesioniști, să îi lași trei-patru ani să muncească. Când ai întors capul, te-au și executat. Lucrezi cu niște oameni la Federație în care nu poți avea încredere", a declarat Florin Prunea, marți, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

Fost antrenor la FC Voluntari și selecționer la naționala de tineret, Adrian Mutu (42 de ani) a lucrat ultima dată ca principal la echipa lui Adrian Mititelu, FCU Craiova 1948. După un start slab de campionat, Mutu și oficialii oltenilor s-au despărțit. 

Fostul decar al primei reprezentative nu are momentan un angajament. 

Modifică setările cookies